Timeless Zwolle

Timeless Zwolle, Uitgaan in Zwolle, Stappen in Zwolle

Of je nou een bakje koffie wilde drinken of lekker met je vrienden wilde gaan stappen. Het kon allemaal bij Timeless.

Vooral de vrijdagmiddag was enorm populair. Een uitgaansmoment wat we in de tegenwoordige tijd eigenlijk nauwelijks meer kennen. Maar wat was de vrijdagmiddag een hit!

Na school (of soms stiekem al onder schooltijd) met je vrienden naar de stad. Tegen etenstijd net iets te aangeschoten bij je ouders weer thuis komen en als je een echt doorzetter was dan vrijdagavond gewoon weer verder.

Bij Timeless pakten ze altijd groot uit. De bekendste DJ’s en artiesten hebben er opgetreden.

Maar ook overdag een kopje koffie drinken en even poolen was gezellig. Een beetje kletsen met het personeel en ondertussen je vriend proberen in te maken met de gekleurde ballen.

Timeless  was ook echt tijdloos. Van jong tot oud kwam er en een ieder voelde zicht thuis.

Timeless Zwolle, Uitgaan in Zwolle, Stappen in Zwolle

Een einde aan een tijdperk

Café Timeless

Let op: Café Timeless is definitief gesloten. Bij Café Timeless in Zwolle zijn de drankjes niet duur en er heerst een gezellige sfeer. Op vrijdagmiddag zit het café gezellig vol met studenten en scholieren. ’s Avonds wordt er tot in de vroege uurtjes gefeest. Op vrijdagmiddag geldt er een speciaal studententarief. Café Timeless organiseert regelmatig leuke acties. Kijk voor wat er allemaal te doen is op de Partyplanner op de website.

bron: www.dagjeweg.nl

timeless personeel

Wat was Timeless?

Het leukste Danscafé van Zwolle en omstreken!

We draaien uitsluitend dansbare muziek zolas je die ook op 538 en Slam!FM hoort.

Geopend van woensdag t/m zaterdag.
VRIJDAGMIDDAG IS STUDENTENMIDDAG!

Alle hits komen voorbij, maar wij draaien uitsluitend dansbare muziek, we zijn niet voor niets een Danscafé! Denk hierbij vooral aan de muziek die je ook hoort op 538 en Slam!FM

bron: www.stappeninzwolle.nl