Edwin Vennik

De Adviseur

advies op maat

Edwin Vennik...uw adviseur

Met jaren ervaring als zelfstandig ondernemer heeft hij natuurlijk het nodige meegemaakt. Van ups tot downs. Maar juist dat maakt het dat hij over veel zaken kan meepraten en belangrijker nog over veel onderwerpen ook advies kan geven.

Hij houdt zijn kennis niet graag voor zichzelf, maar wil juist anderen ermee helpen.

Al een aantal jaren denk ik: dat nachtleven van avond aan avond tot in de kleine uurtjes doorwerken houd ik niet meer vol. Ik ben straks vijftig en moet het over een andere boeg gooien. Ik heb veel ervaring en bruis nog steeds van de idee├źn, daar moet ik wat mee. Ook heb ik een groot netwerk, ik ken veel mensen in de horeca-wereld, niet alleen in Zwolle, maar in heel Nederland. Ik moet het roer omgooien en stoppen met eigen ondernemingen en anderen gaan adviseren en daar geld voor vragen. Als dat goed loopt kan ik er van leven.

 

Edwin heeft meer dan dertig jaar in de horeca gewerkt en altijd een open oog gehad voor wat er speelt. Hij signaleert een aantal trends.

lees meer…

Omdenken met Edwin Vennik